>>>Gift van Amaris Arkenheem voor zomervakantie ki...

Gift van Amaris Arkenheem voor zomervakantie kinderen in 2016

22-01-2016

Gift van Amaris Arkenheem voor zomervakantie kinderen in 2016

Het Nijkerks Diaconaal Beraad (NDB) was vrijdagavond uitgenodigd bij wooncentrum Amaris Arkemheen. De bezoekers van de weeksluiting hebben in 2015 elke week gecollecteerd voor een mooi vakantieproject van het NDB. Gerrit van Logchem liet drie mensen raden wat de opbrengst wel zou zijn. Iedereen zat er naast (te laag). Gerrit bood toen Piet Schreuder, voorzitter NDB, een envelop aan met een cheque ter waarde van 2340 euro.

Piet Schreuder was bijzonder verrast en nam het dankbaar in ontvangst. Hij vertelde dat het bedrag in de zomervakantie van dit jaar besteed wordt. Op zes donderdagen worden dan in de Wulfshoeve activiteiten georganiseerd voor vijftig kinderen (leeftijd basisschool) waarvan de ouders van een minimum inkomen moeten rondkomen. Het gaat om activiteiten als knutselen, speurtocht, zwemmen, een dagje uit met de bus naar pretpark of dierentuin. Ook deze kinderen hebben dan een leuke vakantie zodat zij na de vakantie ook wat te vertellen hebben op school.

NDB

 In het Nijkerks Diaconaal Beraad werken tien kerken vanuit de gemeente Nijkerk samen, voor meer informatie zie www.nijkerksdiaconaalberaad.nl.

bron: http://stadnijkerk.nl/lokaal/gift-van-amaris-arkemheen-voor-zomervakantie-kinderen-88768 

Nu op Facebook

Gemeente nijkerk
Lime C
Websteen
Brainnet